Begeleiding

 

Atelier Kameleon

Praktijk voor creatieve begeleiding

Atelier Kameleon biedt behandeling, begeleiding en ondersteuning/ dagbesteding aan kinderen, jongeren en volwassenen. Dat kan op basis van PGB, WMO, (aanvullende) zorgverzekering of particulier.

 

Het werken met de handen staat centraal.
Niet denken maar doen.
In het atelier zijn verschillende mogelijkheden; tekenen, schilderen, werken met klei, werken met steen, werken met hout, mozaïeken en andere creatieve technieken. Eigenlijk is er heel veel mogelijk. We kijken altijd samen naar wat je leuk vindt en gaan van daaruit verder kijken wat de mogelijkheden zijn.

Het lukt altijd om iets te vinden wat bij jouw interesses aansluit!

 

Bij aanmelding wordt de zorgvraag besproken en doelen opgesteld in een zorgplan zodat er gericht wordt gewerkt. Het beeldend werken is het startpunt en kan op vele manieren helpend zijn tijdens het werken en je doelen.

 

Atelier Kameleon richt zich op kinderen, jongeren en volwassenen die bekend zijn met autisme, ADHD, Burn-out of sociaal emotionele problemen. Door het beeldend werken ligt de nadruk snel op plezier hebben en bezig zijn en niet zozeer op problemen of pijnpunten.

 

Er zijn mogelijkheden om individueel of in groepsverband te werken. Aangezien Hanneke graag samen met je kijkt wat voor jouw belangrijk en nodig is, nodigt zij je uit om contact op te nemen via de mail of telefoon. In eerste kennismakingsgesprek kijkt zij dan samen met jou wat het beste bij je past.

 

Neem voor meer informatie contact op.